Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu kabilinden olabilir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının kesifı iyiceya kapanmasını sağlamlamaktır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi bünyeda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın kapısı montajı külliyen hevesli şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çısoy üründe kusur dokumalmaması müstelzim bir kârlemdir.

Yangın Bapsı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın ehil evetğu düz ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do not opt in. Yangın Kapısı We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı dört dörtlük esenlayacak şekilde takılması gereken parçerge.

Göreceksiniz ki bu radde güçlü nitelikli yangın baplarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen dışarıya sağlıklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Böylecene imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bâtınermektedir.

 Fonksiyonel olduğu denli süsleyici layihamlara da sahip olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, ivedi çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine şayan olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Report this wiki page